20

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 3 prill 2013
  • Faqet : 422
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436805

6478 LEKË

Textbook of Orthopaedics, Trauma and Rheumatology, 2nd Edition

Shoqata Mbretërore e Mjekësisë në Britaninë e Madhe e ka vlerësuar me çmimin “Medical Book Awards” botimin e dytë të “Textbook of Orthopaedics, Trauma and Rheumatology”. Ky libër ofron informacionet bazë që studenti duhet t’i dijë mbi këto specialitete dhe një seri rastesh me pyetje dhe përgjigje që ilustrojnë të menduarit përtej praktikës së zakonshme të çdo dite. Libri ofron një qasje standarde të historikut të sëmundjeve dhe ekzaminimit fizik, si dhe anatominë përkatëse duke nënvizuar arsyet për qasjet e ndryshme brenda çdo specialiteti.

6478 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 18. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion