smith

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I gjashtë, 30 gusht 2013
  • Faqet : 928
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-0702041921

13292 LEKË

Smith and Aitkenhead’s Textbook of Anaesthesia: Expert Consult – Online & Print, 6e

"Textbook of Anaesthesia"  është një udhëzues shumë i besuar dhe praktik për të gjithë anestezistët dhe profesionistët e tjerë të kujdesit shëndetësor të përfshirë në periudhën perioperative. Duke u bazuar në suksesin e mëparshëm në mbarë botën, ky botim i gjashtë është përditësuar tërësisht dhe riorganizuar për të pasqyruar praktikën aktuale të anestezisë dhe shkencat themelore që e mbështesin atë drejtpërdrejt. Përfshirja e disa kapitujve të rinj vazhdon të sigurojë mbulim të plotë të fushave kyçe dhe evoluon me autorë të rinj me përvojë të cilët shtojnë një perspektivë të re në këtë edicion. Për herë të parë, libri  vjen me qasje plotësuese në përmbajtjen e plotë në internet në expertconsult.com, duke e bërë atë më fleksibël dhe më lehtë për t'u përdorur.
  •  Mbulimi i qartë dhe i përmbledhur i gamës së plotë të praktikës klinike moderne - nga pajisjet anestezike dhe vlerësimi   perioperative deri tek kujdeset postoperative, anestezi lokale, anestezi për specialitete individuale, kujdes intensiv dhe menaxhimi i dhimbjeve kronike.
  •  Kapitujt e rinj mbi menaxhimin e pacientit me rrezik të lartë; konsiderata anestezike tek pacientët që kanë kryer transplant; pëlqimin dhe informacionin; siguria dhe përmirësimi i cilësisë si edukimi dhe trajnimi (shtojca).
  • Shkenca themelore klinike relevante të integruara në të gjithë tekstin  - duke përfshirë parimet e farmakologjisë, agjentëve anestezikë dhe fizikë.
  • Merrni me vete kudo - qasje e plotë të tekstit online,  imazhe të shkarkueshëm dhe më shumë në expertconsult.com
 

13292 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 224. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion