psyciatria

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I dytë, 26 mars 2013
 • Faqet : 468
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0323088695

8957 LEKË

Psychiatry Test Preparation and Review Manual: Expert Consult – Online and Print, 2e

  “Psychiatry Test Preparation and Review Manual”, nga Drs. J. Clive Spiegel dhe John M. Kenny, përfshijnë 1,100 pyetje, video vizatime, dhe një vlerësim online në kohë për t'ju përgatitur për procesin e  certifikimit ose  ricertifikimit. Ju do të dini saktësisht se çfarë duhet  për këtë provim, në sajë të mbulimit aktual të hulumtimeve të fundit në psikiatri dhe neurologji, si dhe një format që saktësisht jep  të gjitha aspektet e provimit me shkrim. Karakteristikat kryesore
 • Veçoritë e gjashtë testeve të 150 pyetjeve me zgjedhje të shumëfishta, si dhe 160 pyetje me zgjedhje të shumëfishta në lidhje me rastet e ilustruara.
 • Ju lejon të shihni rezultatet e ndara sipas temës në internet, kështu që mund të targetoni fushat që kanë nevojë për studime të mëtejshme. Faqosja dhe arkivimi i rezultateve janë gjithashtu në dispozicion në internet.
 • Mundëson të përjashtoni tema të cilat nuk janë të përfshira në MOC, kështu që mund të përqëndroheni më ngushtë në studimin tuaj.
 • Jep shpjegime të qarta për përgjigjet e pamjaftueshme / të pasakta dhe të sakta dhe siguron lexime të rekomanduara nga tekstet kryesore.
 • Reflekton hulumtimin e fundit dhe praktikën klinike si në psikiatri ashtu edhe në neurologji.

8957 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 209. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion