51xQPu1FP7L._SX389_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I trembedhjete, 16 mars 2012
  • Faqet : 464
  • Formati : Leter
  • ISBN : 9780323078443

15260 LEKË

Prosthodontic Treatment for Edentulous Patients: Complete Dentures and Implant-Supported Prostheses, 13e

“Prosthodontic Treatment for Edentulous Patients: Complete Dentures and Implant-Supported Prostheses, 13e” ju ndihmon të realizoni proteza totale. Ai trajton dy aspekte: biheiviorale dhe klinike të diagnostikimit dhe trajtimit. Mbulon modalitetet e terapisë duke përfshirë osteointegrimin, overdenturat, suportet e implantit dhe protezat fikse, si dhe drejtimet aktuale e të ardhme të implanteve prostodontike. Risitë në këtë botim janë fotografitë me ngjyra dhe mbulimi i menjëhershëm i protezave totale dentare. Libri i ofruar për lexuesit nga botuesi dhe akademiku i respektuar George Zarb, përmban një atlas të procedurave klinike dhe thekson rëndësinë e trajtimit të bazuar mbi evidenca.

15260 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 67. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion