skin

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I parë, 27 korrik 2013
  • Faqet : 784
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-1437719963

30502 LEKË

Practical Skin Pathology: A Diagnostic Approach

“Practical Skin Pathology”  është e vetmja referencë dermatopatologjike që përdor një qasje sistematike të njohjes së modelit për t'ju ndihmuar të arrini diagnoza më të sakta të sëmundjeve të lëkurës neoplastike dhe jo-neoplastike. Ky vëllim  ju ndihmon të vlerësoni në mënyrë efikase dhe me besim edhe sëmundjet dhe lezionet më të vështira të lëkurës.
  • Identifikimi i llojeve të kancerit të lëkurës, duke përfshirë limfomat lëkurore dhe lezione melanocitike, si dhe sëmundjet jo-neoplastike të lëkurës siç është panikuliti; shpërthim puçrrash nga medikamentet, përfshirë reagimet ndaj agjentëve më të rinj kimioterapeutikë; sëmundjet infektive; dhe shumë më tepër në një referencë dermatopatologjike.
  • Përpiloni logjikisht nga modeli histologjik, nëpërmjet punës së duhur, risqeve, deri në diagnozën më të mirë.
  • Krahasoni gjetjet tuaja klinike në më shumë se 1,400 foto me ngjyra të plota dhe me cilësi të lartë që kapin paraqitjen karakteristike të një game të plotë të mostrave të dermatopatologjisë.
  • Teksti plotësisht i kërkueshëm dhe imazhet e shkarkueshme online në Expert Consult.

30502 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 219. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion