pediatric derma

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I katërt, 2gusht2013
 • Faqet : 312
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0723436553

9653 LEKË

Pediatric Dermatology: Expert Consult – Online and Print, 4e

"Pediatric Dermatology” kjo referencë diagnostike klinikisht e fokusuar dhe praktike është ideale për këdo që trajton fëmijët me çrregullime të lëkurës. Mbi 800 ilustrime me ngjyra të plota me cilësi të lartë, të balancuara me tekst të qartë dhe të ngjeshur, sigurojnë sasinë e duhur të detajeve klinike për të ndihmuar lexuesit të identifikojnë një gamë të gjerë sëmundjesh. Është cilësia e fotografive që e bëjnë këtë libër të dallushëm."
 • Përmban algoritme diferenciale dhe tabela përmbledhëse që ndihmojnë në thjeshtësimin e diagnozës.
 • Ofron një bibliografi gjithëpërfshirëse në fund të çdo kapitulli për studime të mëtejshme.
 • Përdor një format lehtësisht të arritshëm për të gjetur informacionin kryesor.
 • Paraqet një kapitull të ri mbi lezionet e mukozës, me mbulim të madh të zonës gjenitale dhe të gojës.
 • Karakteristikat e 200 fotografive të reja ose të zëvendësuara me cilësi të pashembullt.
 • Përfshin emrat evropianë të medikamenteve kur është e nevojshme.

9653 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 218. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion