13

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 20 qershor 2012
  • Faqet : 346
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780723436195

4588 LEKË

Crash Course Pathology, 4th Edition

Kursi intensiv “Pathology” edicioni i katërt, është shoqëruesi juaj i përditshëm në studim dhe një antidot i përsosur për stresin e provimeve! Është një vëllim unik i cili përfshin temat klinike kryesore të të gjithë programit mjekësor. Gjeni të gjitha informacionet që ju nevojiten në një vend të vetëm, kurseni kohë dhe arrini suksesin në provime. Me një formulë fituese prej 15 vitesh, çdo vëllim është shkruar nga mjekë të rinj që më mirë se kushdo tjetër e dinë se ç’duhet për të pasur sukses në provim. Informacioni është i kontrolluar dhe cilësia e garantuar nga ekspertë të fushës. Rezultati: një seri librash që plotësojnë me përpikmëri nevojat tuaja. Patologjia si lënda e studimit të sëmundjeve është epiqendra e të gjithë të mjekësisë. Ky vëllim prezanton qartë parimet e patologjisë dhe vijon me ekzaminimin e patologjive specifike në të gjitha sistemet kryesore të trupit. Ajo siguron mbulim të plotë të kurrikulës duke shmangur detaje konfuze dhe të panevojshme. Tematika të ndryshme të lidhura me njëra-tjetrën janë integruar në këtë libër që sigurisht do t’ju ndihmojë në të gjitha aspektet e kursit tuaj mjekësor.

4588 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 10. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion