51ArnFQgS1L._SX376_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I gjashtë, 1 dhjetor 2008
  • Faqet : 944
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788821430503

16065 LEKË

Edicioni i gjashtë i këtij vëllimi, me arsye i konsideruar një “best seller” i oftalmologjisë në nivel botëror, është integruar dhe përditësuar plotësisht mbi bazën e progreseve të shumta dhe të rëndësishme të kryera në këto 5 vitet e fundit. Teksti është shkruar nga një prej specialistëve më të rëndësishëm të sektorit në bashkëpunim me ekspertë të shumtë të kualifikuar dhe u është drejtuar si specializantëve ashtu dhe specialistëve. Në këtë botim janë shtuar 4 kapituj plotësisht të rinj: - Teknikat e testeve okulare – Teknikat e imazherisë – Keqformimet dhe anomalitë e zhvillimit – Patologjitë e shkaktuara nga barnat.

16065 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 114. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion