51mWHjwOLgL._SX397_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 11 Maj 2015
  • Faqet : 312
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788821438783

17550 LEKË

Netter. Atlante di anatomia fisiopatologica e clinica. Apparato cardiovascolare

Tabelat e Netter-it të shoqëruara nga një tekst konciz ilustrojnë si nocionet bazë në anatomi, fiziologji, epidemiologji, ashtu edhe aspektin klinik me informacione të përditësuara mbi diagnozën dhe terapinë e patologjive kryesore. Në krahasim me botimin e kaluar, ky vëllim vjen me shumë ndryshime: * Metodika të reja diagnostike: ekokardiografi (mungonte plotësisht në botimin e kaluar!), por edhe angiografi, kardio TC e RM. * Procedura të reja kirurgjike (p.sh. Bypass koronarik) dhe terapi të reja për insuficiencën kardiake.

17550 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 75. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion