51Gvtb0eBeL._SX416_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 15 tetor 2014
  • Faqet : 308
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788821437519

17550 LEKË

Netter. Atlante di anatomia fisiopatologia e clinica. Sistema nervoso:

Ky botim përmban një informacion tërësisht të rishikuar dhe të riorganizuar brenda një strukture që përfshin risi diagnostike dhe terapeutike si për: isheminë, epilepsinë, sklerozën multiple etj. Temat janë të ndara në rend topografik (në përputhje me qasjen didaktike universitare që i kërkon studentit një vizion klinik të përgjithshëm të integruar me njohjen e lëndëve bazë). Të dyja vëllimet e Sistemit Nervor janë ato me suksesin më të madh në serinë "Netter" edhe sepse trajtojnë argumente multi-disiplinore dhe përdoren si tekst konsultimi në kurset e fizioterapisë, logopedisë dhe psikologjisë.

17550 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 82. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion