51eq4WhWOoL._SX411_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë,1 mars 2013
  • Faqet : 288
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788821431494

16875 LEKË

Netter. Atlante di anatomia fisiopatologia e clinica: apparato urinario

  Mes vëllimeve të serisë Netter, vëmendje të veçantë i është dedikuar atij të rrugëve urinare: teksti është rishkruar plotësisht jo vetëm në pjesët dedikuar terapisë, por edhe nga këndvështrimi klinik e diagnostik. Nefrologjia gjatë viteve të fundit ka regjistruar progrese të mëdha, kryesisht për sa i takon insuficiencës kronike të veshkave dhe lidhjes mes disfunksionit renal dhe riskut kardiak e cerebrovaskular. Përveç aspektit anatomik e fiziologjik, vëllimi trajton patologjitë e organeve që përbëjnë aparatin urinar, mes të cilave ato më të shpeshta të lidhura  me hipertensionin arterial dhe çrregullimet e elektroliteve. Çdo kapitull ndjek strukturën vijuese: patogjeneza, prezantimi i shenjave klinike, diagnoza dhe trajtimi me terapitë kryesore kirurgjike dhe farmakologjike.  Materiali ikonografik është riorganizuar plotësisht dhe thuajse në çdo kapitull tabelave të Netter-it i janë bashkëngjitur imazhe radiologjike TC dhe RM.

16875 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 79. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion