51J11uwlvsL._SX397_BO1,204,203,200_ (2)

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dytë, 1 maj 2013
  • Faqet : 272
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-8821431456

16877 LEKË

Netter. Atlante di anatomia fisiopatologia e clinca: apparato tegumentario

“Apparato tegumentario” është vëllimi i pestë i kolanës së librave “Atlanti Netter di Fisiopatologia e Clinica” (botimi i dytë) që publikohet në gjuhën italiane dhe përbën një risi absolute pasi fiziopatologjia, qasja klinike dhe trajtimi i sëmundjeve të lëkurës nuk ishin trajtuar në botimin e parë. Autori ka zgjedhur një tekst të përmbledhur por gjithëpërfshirës ne trajtimin e këtij sistemi trupor, duke kaluar nga anatomia normale te fiziopatologjia për ta fokusuar vëmendjen në sëmundjet e lëkurës dhe kryesisht mbi problematikat më të zakonshme të kirurgjisë plastike e të menaxhimit të plagëve.  

16877 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 77. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion