51og8iPHo7L._SX389_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I njëzetë, 7 shtator 2015
  • Faqet : 3888
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9781455775668

17413 LEKË

Nelson Textbook of Pediatrics, 2vol-set, 20th edition

Për më shumë se 75 vjet, ky libër mbetet një burim i domosdoshëm për përgjigje përfundimtare në çdo aspekt të kujdesit pediatrik. Duke përvetësuar përparimet më të fundit të shkencës gjithashtu dhe artin e nderuar të praktikës pediatrike, kjo referencë klasike mundëson informacionin esencial për praktikantët dhe kujdestarët e tjerë të shëndetit, të cilët  janë të përfshirë në kujdesin shëndetësor pediatrik kudo nëpër botë e që u nevojitet të adresojnë me efektivitet gamën e gjerë të problemeve biologjike, psikologjike dhe sociale që fëmijët dhe rinia mund të përballen. Kapituj të rinj dhe rishikime të përmirësuara sigurojnë që ju të keni informacionin më të fundit për diagnozën dhe trajtimet e sëmundjeve pediatrike të bazuara në rekomandimet dhe metodologjinë më të fundit.
  • Krijoni një diagnozë përfundimtare dhe planet më të mira të trajtimit duke përdorur mjekësinë e bazuar në prova dhe në përvojat më të zgjuara klinike nga shumë autorë të njohur ndërkombëtarë.
  • Paraqitja e re mundëson probabilitet më të lartë dhe një lehtësi të jashtëzakonshme në përdorim.
  • Përftoni një perspektivë më të plotësuar bashkë me një theks më të gjerë te pamjet molekulare e diagnozat dhe te referencat e përditësuara. Edicioni i ri përfshin një fokus të shtuar në çështjet ndërkombëtare, për të siguruar rëndësinë në praktikën pediatrike kudo nëpër botë.
 

17413 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 160. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion