primer

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I gjashtë, 19 gusht 2013
  • Faqet : 664
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-1455746170

10073 LEKË

National Kidney Foundation Primer on Kidney Diseases, Expert Consult – Online and Print, 6th Edition

“National Kidney Foundation Primer on Kidney Diseases"  është shoqëruesi juaj ideal në nefrologjinë klinike, ky manual i besuar nga Elsevier dhe Fondacioni Kombëtar i Kidney ofron një vështrim të arritshëm dhe efikas të sëmundjeve të veshkave.
  • Përfshirja e udhëzimeve më të fundit të Iniciativës për Cilësinë e NKF Kidney / Outcome për trajtimin dhe menaxhimin e sëmundjeve kronike të veshkave.
  • Shqyrtoni bazat me një rishikim aktual dhe praktik të anatomisë, fiziologjisë, patofiziologjisë, diagnozës dhe menaxhimit të sëmundjeve të veshkave, çrregullimeve të lëngjeve dhe elektroliteve, hipertensionit, dializës dhe transplantimit të veshkave.
  • Vendosni njohuritë më të fundit për të punuar në praktikën tuaj me 8 kapituj të rinj, përfshirë zhvillimin e veshkave, vlerësimin e funksionit të veshkave në mjedise akute dhe kronike, veshkave në malignance, dëmtimit akut tubular dhe nekrozës akute tubulare, nefritit interstitial akut, Fabry Disease, si dhe përditësime gjithëpërfshirëse për dëmtimin e veshkave akute, mjekësinë e transplantit.

10073 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 214. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion