51gHnPfH6PL._AA160_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tetë, 27 nëntor 2014
  • Faqet : 3576
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780702052835

45900 LEKË

Miller’s Anesthesia, 2-Volume Set, 8th Edition

Nga parimet themelore te procedurat e avancuara të nën specialiteteve, "Miller's Anesthesia"  mbulon fushën e plotë të praktikës bashkëkohore në anestezi. Ky libër ofron udhëzimet më të sakta shkencore, si dhe pasqyron sfidat klinike me të cilat anestezistët përballen në përditëshmëri, e po ashtu 'up-to-date' me informacionet më të fundit. "Miller's Anesthesia mund të shërbejë si një model për mënyrën se si organizohet një tekst multi-autor, duke qenë i saktë dhe  i mirë artikuluar në përmbajtje. Gjithashtu botimi i fundit paraqet gamën e plotë të njohurive mbi anestezinë, të lidhura me aspekte themelore të fiziologjisë dhe farmakologjisë duke detajuar menaxhimin e teknologjive më të reja, të cilat do të ndikojnë në praktikën tonë të përditshme në të ardhmen e afërt. " - C. Philip Larson Jr., M.D., Review of the last edition.        

45900 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)

PËRSHKRIMI

COD: 74. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion