10

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I shtatë, 28 nëntor 2012
  • Faqet : 888
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780323086929

9178 LEKË

Mësoni shpejt dhe pa vështirësi bazat e mikrobiologjisë me “Medical Microbiology” edicioni i 7, nga Dr. Patrick R. Murray, Dr. Ken S. Rosenthal, dhe Dr. Michael A. Pfaller. I riorganizuar rishtas që të korrespondojë me kurrikulën e integruar dhe ndryshimin e zakoneve të studimit, ky tekst praktik është shkruar në mënyrë të ngjeshur dhe të lehtë për t'u kuptuar, duke sjellë informacione të rëndësishme nga fusha klinike lidhur me mikrobet dhe sëmundjet që shkaktojnë.

9178 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 8. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion