trauma

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I tretë, 9 dhjetor 2015
 • Faqet : 648
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0702057281

8674 LEKË

McRae’s Orthopaedic Trauma and Emergency Fracture Management, 3e

"McRae's Orthopaedic Trauma and Emergency Fracture Management", një "udhërrëfyes shumë i suksesshëm për trajnuesit  që punojnë në departamentin e urgjencës dhe menaxhimin ortopedik. Mbajtja e parimeve themelore të botimeve origjinale ky rishkrim  dhe ri-paraqitja gjithëpërfshirëse siguron mbulim të plotë të kirurgjisë ortopedike të traumave si të rëndësishme për praktikën bashkëkohore.Ky libër  përdor  një stil të detajuar përshkrues dhe didaktik, së bashku me një game të pasur të ilustrimeve të gjitha të redaktuara  tërësisht në këtë botim.
 • Kapitulli i parë përmban parimet e përgjithshme në traumat ortopedike si dhe  terminologjinë dhe klasifikimin bazë, parimet e menaxhimit të mbyllur dhe operacional të frakturave, infeksionit dhe komplikimeve.
 •  Ofron një rishikim rajonal të dëmtimeve specifike, secili duke ndjekur një rend logjik që përshkruan departamentin e urgjencës dhe menaxhimin ortopedik dhe duke përshkruar një strategji menaxhimi të sigurt dhe të pranuar gjerësisht. Çdo kapitull fillon me një pasqyrë të anatomisë përkatëse dhe parimeve të ekzaminimit të pacientit.
 • Libri ofron një pasqyrë gjithëpërfshirëse të menaxhimit kirurgjik, si dhe konservativ të lëndimeve të traumave ortopedike.
 • Ky libër është një tekst i shkruar plotësisht në bazë të një libri klasik nga Z. Ronald McRae's.
 • Tani në një format më të madh libri përmban mbi 500 ilustrime të gjitha të nxjerra në dy ngjyra për këtë edicion të ri.
 • Mbi 250 rreze- x  shoqërojnë tekstin, shumë prej të cilave janë të lidhura me vizatimet e linjës për të lehtësuar interpretimin.

8674 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 222. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion