malattie

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tetë, 24 shkurt 2014
  • Faqet : 1032
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-8821436901

13852 LEKË

  “Malattie Infettive”,  i  bazuar në një qasje klinike dhe jo etiologjike, është rinovuar dhe rishkruar tërësisht në aspektin e përmbajtjes, të pasura me ikonografi dhe tabela përmbledhëse. Ai siguron një pjesë hyrëse në konceptet themelore të infektologjisë që lidhen me patogjenezën, diagnostikimin, medikamentet dhe profilaksinë gjithashtu ky vëllim shqyrton sëmundje të ndryshme.
  • Bordi editorial i rinovuar dhe tërësisht i rishkruar 13 kapituj nga 26.
  • Kapitulli i ri mbi infeksionet për pacientët që i nënshtrohen trajtimit me barna biologjike.
  • Problemet e infektimit të adresuara në kategori të veçanta të pacientëve (të moshuar, shtatzëni).
  • Pjesë në terapi shumë më të thellë.

13852 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 233. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion