dermatology

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I pestë,13 maj 2013
 • Faqet : 208
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-1455728756

10073 LEKË

Lookingbill and Marks’ Principles of Dermatology, 5e

Me “Lookingbill and Marks' Principles of Dermatology, 5th Edition”, ju mund të konfirmoni  shpejt diagnozat tuaja edhe për kushtet më të vështira dermatologjike! Shkruar nga Dr. James G. Marks, Jr dhe Dr. Jeffrey J. Miller, ky udhëzues shumë qartë ofron informacionin themelor që ju nevojitet për të identifikuar gamën e plotë të sëmundjeve të lëkurës - të gjitha në një format të qëndrueshëm referimi të shpejtë për përdorim në praktikën klinike.  
 • Dalloni ndryshimet midis kushteve të lëkurës duke përdorur tabela që përmbledhin karakteristikat më të rëndësishme të kategorive kryesore.
 • Konsideroni diagnozat atipike duke parë fotografi shtesë në fund të çdo kapitulli.
 • Bëni një diagnozë diferenciale me ndihmën e tabelave të shumta që rendisin sëmundjet e lëkurës sipas frekuencës së incidencës dhe theksojnë tiparet klinike.
 • Arritja e një diagnoze me besim në sajë të fotografive klinike, imazhe histopatologjike me ngjyra dhe diagrameve të linjave korresponduese kryq seksionale që ofrojnë detaje mbi shkakun dhe gjendjen.
 • Gjeni informacionin që ju nevojitet me tema të renditura sipas rendit alfabetik për referencë të shpejtë dhe opsionet e terapisë në kutitë e veçanta.
 • Qasje të tekstit online në www.expertconsult.com.

10073 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 216. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion