infil

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : 20 janar 2014
  • Faqet : 256
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-8821437700

2530 LEKË

Infiltrazioni ecoguidate nelle patologie muscoloscheletriche

Trajtimi i çrregullimeve muskulo-skeletore me udhëzuesin me ultratinguj do të thotë të jesh në gjendje të monitorosh lëvizjen e gjilpërës dhe të identifikosh pikën në të cilën të injektosh medikamentin me saktësi maksimale. Përparësitë për pacientin janë të dukshme: më pak dhimbje, siguri më të madhe, nevojë e reduktuar për trajtime shtesë. Me shumë imazhe dhe tekst sintetik, vëllimi paraqet për secilën patologji muskulo-skeletore teknikën e saktë të infiltrimit me shpjegime të hollësishme (pozicionimi i sondës, identifikimi i pikës së incidencës së gjilpërës dhe rruga që duhet ndjekur), por gjithashtu jep kriteret për vlerësimin e rezultatit, dozimin e barnave dhe masat paraprake të ndërhyrjes.

2530 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 184. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion