51nPzM-n1WL._SX387_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : 9 prill 2015
  • Faqet : 856
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9781437714227

25648 LEKË

Pjesë e serive në zhvillim, “High-Yield Pathology Series”, “Gynecologic and Obstetric Pathology”, është projektuar për t’ju ndihmuar në shqyrtimin e karakteristikave kyçe të specimeneve të obstetrikës/gjinekologjisë, njohjen e vështrimit klasik të secilës sëmundje dhe konfirmimin e shpejtë të diagnozës suaj. Autorët Christopher Crum, MD, Michelle S. Hirsch, MD, PhD dhe William Peters III, MD, përfshijnë një format logjik, fotografi të shkëlqyera me ngjyra, një tekst konciz të ndarë në pika dhe përmbajtje të besueshme, për t’ju ndihmuar që me saktësi të identifikoni qindra subjekte sëmundjesh diskrete që prekin femrat në traktin riprodhues.

25648 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 104. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion