51jRhDi-tTL._SX386_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I trembëdhjetë, 7 shtator 2015
  • Faqet : 1168
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9781455770052

12590 LEKË

Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology, 13th edition

Edicioni i 13 i këtij libri, vijon traditën e tij të gjatë për shitjet më të mëdha si libri kryesor mjekësor në botë rreth fiziologjisë. Ndryshe nga tekstet e tjera rreth kësaj fushe, kjo guidë e qartë dhe gjithëpërfshirëse ka një autor të vetëm dhe fokusohet te përmbajtja, më së shumti e rëndësishme për studentët klinik dhe paraklinik. Teksti i qartë dhe i detajuar plotësohet nga ilustrime didaktike që përmbledhin konceptet kryesore në fiziologji dhe patofiziologji.
  • Thekson informacionet bazë se si trupi duhet të mbajë homeostazën në mënyrë që të mbetet e shëndetshme, ndërkohë që janë detajuar informacione mbështetëse dhe shembuj.
  • Tabela dhe figura përmbledhëse ju ndihmojnë që të transmetoni shpejt proceset kryesore të përfshira në këtë tekst.
  • Reflekton avantazhet më të fundit në biologjinë molekulare dhe kardiovaskulare, neurofiziologjinë dhe çështjet gastrointestinale.
  • Diagrama dhe vizatime të theksuara plot ngjyra.

12590 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 110. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion