3

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tretë, 7 mars 2014
  • Faqet : 1192
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780702051319

7963 LEKË

Gray’s Anatomy for Students, 3rd Edition

Tekstet e anatomisë thjesht nuk mund të bëhen më mirë se kaq! Aktualisht jemi në edicionin e tretë të “Gray's Anatomy for Students ” dhe ky libër mjekësor i rishikuar plotësisht, fokusohet në informacionet bazë që ju nevojiten për kurset e anatomisë. Çdo pjesë e tekstit është ndërtuar në një format vizualisht tërheqës dhe me lehtësi më të mëdha për studimin.

7963 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 3. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion