diagnostic

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I parë, 24 korrik 2013
 • Faqet : 480
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0702044502

20013 LEKË

Diagnostic Cytopathology Essentials: Expert Consult: Online and Print, 1e

Diagnostic Cytopathology Essentials”  siguron udhëzimet e besueshme që ju nevojiten  në një format miqësor për përdoruesin që bën faktet thelbësore për çdo  të dhënë  për tu gjetur dhe aplikuar lehtësisht.
 • Të rishikoni në mënyrë efikase tiparet kryesore citologjike të një spektri të gjerë të entiteteve të sëmundjes me më shumë se 1.300 imazhe, të paraqitura vazhdimisht në faqet e kundërta nga përmbledhjet tekstuale përkatëse për lehtësinë e referimit.
 • Gjeni përgjigjet që ju nevojiten shpejt dhe me lehtësi duke përdorur një format dhe strukturë me pikat kryesore, me çdo seksion të organizuar vazhdimisht për të përfshirë në përfukizim, gjetjet citologjike dhe diagnozën diferenciale.
 • Të zvogëlojë vendimmarrjen dhe të shmangë kurthet diagnostike me ndihmën e kutive Diagnozë Diferenciale.
 • Përmirësoni aftësitë tuaja të citologjisë diagnostikuese duke referuar studimet e rasteve përfaqësuese në të gjithë.
 • Hyni në përmbajtjen e plotë në internet dhe shkarkoni të gjitha imazhet e citologjisë në Expert Consult.

20013 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 213. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion