METABOLISEM

DETAJET

  Gjuha:
 • Botimi : I katërt,12 janar 2015
 • Faqet : 240
 • Formati : Letër
 • ISBN : 978-0723438533

4683 LEKË

Crash Course: Metabolism and Nutrition

Ky vëllim shpjegon konceptet thelbësore të metabolizmit të njeriut si dhe ushqyerjen, në një format të lehtë për t'u kuptuar. Informacioni ofrohet në mënyrë të përmbledhur dhe shoqërohet me një program të plotë me tema  shpesh sfiduese por të arritshme. Një përshkrim i plotë i sëmundjeve metabolike shton rëndësinë e koncepteve themelore ndërsa vlerësimi dhe ekzaminimi klinik, aftësitë e përbashkëta dhe hetimet e mëtejshme plotësojnë pamjen. Gjithashtu, një pjesë e vetëvlerësimit është rishikuar e cila përputhet me formatet e provimit për të kontrolluar përgatitjen tuaj.
 • Siguron programin e provimit!
 • Shkruar nga studentë ose mjekë të rinj të cilët me të vërtetë e kuptojnë situatën e provimit
 • Këshilltarët e Lartë të Fakultetit sigurojnë saktësinë e plotë të tekstit
 • Seksioni i Vetëvlerësimit i përditësuar plotësisht ju ndihmon të maksimalizoni notën tuaj
 • Mbulimi, i saktë dhe i përshtatshëm për përdorim ofron detaje të mjaftueshme edhe për ata që synojnë të dallojnë.

4683 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 338. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion