51uJ4SgWbRL._SX393_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I dhjetë, 18 shtator 2014
  • Faqet : 2128
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9781455751334

26460 LEKË

Braunwald’s Heart Disease: A Textbook of Cardiovascular Medicine, 10th Edition

Fitues i çmimit te parë "Book Awards" në Mjekësi, në fushën e kardiologjisë për vitin 2015, ky botim është udhëzuesi ideal për kardiologët të cilët kanë nevojë për më shumë informacion duke ndryshuar me shpejtësi themelet e kërkimit shkencor dhe klinik. "Braunwald’s Heart Disease" është burimi juaj i  domosdoshëm për përgjigje përfundimtare mbi çdo aspekt të kardiologjisë bashkëkohore. Ky udhëzues ju ndihmon të zgjeroni më tej njohuritë me teknikat më të fundit në farmakolgji, kardiologji intervente, elektrofiziologji e shumë të tjera. Në përputhje me ritmin e shpejtë të përparimeve në fushën e mjekësisë kardiovaskulare "Expert Consult eBook" është përditësuar në mënyrë të vazhdueshme me rezultatet e fundit të provave klinike, shqyrtimet e botimeve humultuese si dhe me përditësime të reja mbi praktikën klinike nga ekspertë të fushës.

26460 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 73. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion