517fvP8BVyL._SX389_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I nëntë, 9 mars 2015
  • Faqet : 384
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9780323313377

6883 LEKË

Before We Are Born, Essentials of Embryology and Birth Defects, 9th Edition

"Before We Are Born" mbetet një zgjidhje ideale për studentët të cilët kanë nevojë të menjëhershme për të mësuar dhe përditësuar plotësisht bazat e embriologjisë. Ky libër ofron udhëzime koncize të embriologjisë njerëzore në çdo fazë të zhvillimit, duke përdorur ilustrime të pasuruara me fotografi të cilat shpjegojnë më në detaj përmbajtjen e tekstit.  

6883 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 97. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion