sindromes

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I tretë, 6 qershor 2013
  • Faqet : 400
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-1455709991

14056 LEKË

Atlas of Uncommon Pain Syndromes: Expert Consult – Online and Print, 3e

Thelloni njohuritë tuaja dhe zhvilloni aftësitë për zgjidhjen e problemeve! Autori  Dr Steven Waldman ofron udhëzime vizuale të plota, koncize, hap pas hapi për t'ju ndihmuar të diagnostikoni dhe menaxhoni në mënyrë efektive sindromat e rralla në të cilat copat e enigmës (shenjat, simptomat) nuk i përshtaten një diagnoze të thjeshtë
  • Përdor një format të qëndrueshëm për të eksploruar çdo dhimbjeje të sindromës, duke përparuar përmes kodeve diagnostike • dhe shenjat
  • Diagnostikoni dhe trajtoni me saktësi dhimbjet  e pazakonta duke ndjekur një qasje hap pas hapi që përparon nga shenjat dhe simptomat nëpërmjet zbulimeve fizike, testeve laboratorike dhe radiografike, opsioneve të trajtimeve klinike.
  • Njihni manifestimet vizuale të dhimbjes me ndihmën e pothuajse 400 ilustrimeve të gjalla - më shumë se 100 të reja në këtë edicion, shumë me ngjyra që përshkruajnë simptomat fizike dhe anatominë e çdo vendi të dhimbjes, dhe imazhet diagnostike që demonstrojnë gjetjet kyçe nga MRI, CT , dhe radiografi konvencionale.
  • Zbatoni në mënyrë efektive teknikat dhe qasjet më të fundit me përditësime të plota, duke përfshirë kapituj të rinj për dhimbjet e  kokes SUNCT, dhimbje koke primare Thunderclap, dhimbje koke Hypnic, Dhimbje koke Nummular, dhe të tjera si me poshtë në anglisht. Atypical Odontalgia, Burning Mouth Syndrome, Nervus Intermedius Neuralgia, Red Ear Syndrome, Clival Chordoma Syndrome, Glomus Tumor of the Shoulder, Osteonecrosis of the Elbow Joint, Driver's Elbow, Boxer's Knuckle, Trigger Wrist, Superior Cluneal Nerve Entrapment Syndrome, Clitoral Priapism, Breaststroker's Knee, Glomus Tumor of the Knee, and Fabella Syndrome.
 

14056 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 211. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion