411TMWWcROL._SX425_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I katërt, 31 dhjetor 2010
  • Faqet : 1616
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788870514285

42525 LEKË

Ky botim i propozon studentit i cili sapo ka filluar studimet në mjekësi, “disiplinën” që është absolutisht “thelbësore” për formimin kulturor dhe profesional të mjekut, në të gjithë dimensionin e tij, pa hequr dorë nga të kuptuarit apo duke ndjekur thjeshtëzimet arbitrare. “Traktati” mbetet një libër i pazëvendësueshëm në të cilin mund të kthehesh sa herë të nevojitet gjatë rrjedhës së studimeve dhe jetës profesionale, për të kontrolluar, përballuar dhe pasuruar bagazhin personal të njohurive. Ja përse në edicionin e tij të katërt kjo vepër përmirësohet dhe aktualizohet me kapitujt e veçantë dhe me grafikën e tij, rinovohet dhe pasurohet në ikonografi, për t’u shfaqur gjithmonë me gjurmë të vërteta origjinaliteti.

42525 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)

PËRSHKRIMI

COD: 116. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion