51CVbHgGL1L._SX400_BO1,204,203,200_

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : I pestë 1 shtator 2012
  • Faqet : 896
  • Formati : Letër
  • ISBN : 9788879597302

9940 LEKË

Struktura didaktike e tekstit të “Anatomia Umana” është studiuar për të ndihmuar studentët që të organizojnë, interpretojnë e të aplikojnë informacionet anatomike dhe njëkohësisht të zhvillojnë kapacitetin e tyre për të lidhur nocionet e përftuara me problematikat më të zakonshme me interes fizio-patologjik dhe profesional. Teksti, nga njëra anë, plotëson me korrektësi dhe rigorozitet shkencor njohuritë anatomike bazë dhe nga ana tjetër, mundëson zhvillimin në një kohë të shkurtër të kapacitetit për të interpretuar dhe aplikuar njohuritë e përftuara me qëllim formimin e mëtejshëm profesional. Qasja didaktike privilegjon imazhet si pjesë e integruar e tekstit, duke u nisur nga ideja se është shumë e thjeshte të kuptosh karakteristikat strukturore të një organi duke e përfytyruar me korrektësi dhe njëkohësisht duke lexuar një tekst që është i lidhur ngushtë me imazhet që vërehen. Në këtë edicion të ri është rishikuar në veçanti prezantimi ikonografik i informacioneve klinike; janë futur më shumë se 65 mikrografi histologjike dhe janë shtuar korniza të reja si “Tema të aktualitetit: zbulime të reja në anatomi", që risjellin rezultatet e kërkimeve shkencore të publikuara në 2 vitet e fundit.

9940 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 118. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion