amls

DETAJET

    Gjuha:
  • Botimi : Dhjetor 2012
  • Faqet : 540
  • Formati : Letër
  • ISBN : 978-8821429699

12635 LEKË

AMLS. Advanced medical life support

Advanced Medical Life Support ky vëllim është mbështetja didaktike për ata që meren me urgjencat spitalore , i themeluar në vitin 1999 në Shtetet e Bashkuara nën kujdesin e Shoqatës Kombëtare të Teknikëve të Mjekësisë Emergjente (NAEMT) dhe që synon operatorët e emergjencave shëndetësore.  Botim është i strukturuar të jetë një mjet i domosdoshëm në programet AMLS, por gjithashtu një referencë për emergjencat e ndryshme mjekësore.

12635 LEKË

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

PËRSHKRIMI

COD: 183. Categoria: %s .
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Autor

Profili Writer nuk është në dispozicion